Hi, ik ben Gioia!

Sfeermaker, sociaal, nieuwsgierig, creatief, vaak vrolijk, coffee-addict en veel bezig met creëren.

Sfeer en gezelligheid; óók in de zakelijke markt!

Tijdens mijn werk als Marketeer, waar ik ook verantwoordelijk was voor eventmanagement/ beursorganisatie, zag ik het al. Bedrijven besparen op de aankleding want “deelname kost al zo veel!”. Beetje gek, is het niet!?

Je wilt namelijk zo veel mogelijk uit je beurs of event halen. Je wílt dat bezoekers enthousiast worden van wat ze zien. Zich verbinden aan jouw merk. Je ook ná de beurs/ het event nog herinneren. Je wilt trotse medewerkers en … zelf natuurlijk ook heel erg trots zijn!

Dus dat is mijn doel. Zorgen dat jij trots bent op jouw beursstand of evenement, jou helpen op te vallen en jouw bezoekers op hun gemak stellen.

“Waarom doet Gioia zo’n moeite voor de aankleding van haar feest? Dat kost toch veel teveel tijd..?! Ja, ik weet het mam. Alleen dít is wat ze leuk vindt, wat ze graag doet en wat ze elke dag wil doen!”

Yes, that’s me: Gioia! Van een afstandje luisterde ik naar dit gesprek tussen mijn oma en moeder. Ineens was het zó duidelijk: dit is inderdaad wat ik altijd al heb willen doen. Waarom kom ik daar nu pas achter? Een ‘lege’ ruimte omtoveren tot een sfeervol geheel, that’s what I love!

En dus is Joya Styling geboren; vanuit liefde voor het neerzetten van een sfeer, gastvrijheid en denken vanuit de bezoeker. 

I love to create!

Toffe concepten voor beurs, event, feest. Grafische designs voor ondernemende vrienden en familie. Cappuccino’s met hartjes voor gasten in het restaurant waar ik soms werk. Foto’s maken van natuur en dier. Een fijn interieur in huis. Mooi gedekte tafels voor een familie-diner.

Eigenlijk maakt het niet uit wát ik doe, het gebeurt altijd met veel liefde voor sfeer en vanuit de gedachte van de gast.

Benieuwd of ik jou hierbij kan helpen? Laten we een bakkie doen!

Joya of Gioia?

Tja.. als je zo’n mooie naam hebt als ik, waarom zou je dan een andere naam voor je bedrijf kiezen? Aan de ene kant ben ik het daarmee eens. En sinds ik ondernemer wilde worden heb ik altijd gezegd dat ik iets met mijn eigen naam wil doen.

Maar, kun jij mijn naam in 1x goed uitspreken?!

Precies. Heel veel mensen niet. En ik wil dat mijn bedrijf toegankelijk is en daar hoort een ‘makkelijke’ naam bij! Dus, toen ik in Nicaragua een glazen box vol juwelen zag staan en daarop de tekst: “Joya” wist ik het. Dit wordt mijn bedrijfsnaam. Ik maak van een ruw idee, een steen, een prachtige realisatie, een juweel.